Halle – Jean Jacminstraat 50/Koffie-erf 3

TERRAZZA: Nieuwbouw residentie met 28 urban villa’s  waarvan 4 “urban penthouses” en 3”family houses”, langsheen een nieuw buurtpark & -plein, en rond een groene binnentuin.

Omschrijving 

Het Urban Villa Project Terrazza verenigt het beste van twee werelden in een uniek woonconcept. Met Terrazza is het bruisende van een stadscentrum nabij, en  is het toch wonen in harmonie met een groene omgeving.
Terrazza bestaat uit 7 éénslaapkamer, 18 tweeslaapkamer en 3 drieslaapkamer  urban villa’s van 70 tot 130 m², samen met 3 family houses van 145 tot 151 m².
De strakke, hedendaagse architectuur weet wonderwel de verbinding te maken tussen de urban villa’s, family houses en het plein en park.

Elke wooneenheid kan genieten van zijn eigen stukje groen, dankzij de uitzonderlijk grote terrassen (van 18 tot meer dan 70 m2) en tuinen voor de gelijkvloerse appartementen en voor de woningen.
De architect koos bewust voor lichte gevelmaterialen voor een moderne uitstraling van het geheel.

Situering

Terrazza bevindt zich in de Jean Jacminstraat op korte loopafstand van het historische centrum van Halle met openbaar vervoer en scholen nabij. Het project is daarenboven gelegen aan een nieuw park en buurtplein, Koffie-erf, dat werd aangelegd door Goplus.

Plannen - Gebouw A
Plannen - Gebouw B

© All Rights reserved to GOPLUS NV

info@goplus.be