Brussel – Louizalaan 194

LE BAILLI : Herontwikkelingsproject van kantoren met nieuwbouwuitbreiding tot 61 standingvolle appartementen., 3 winkels, penthouses en 45 autostaanplaatsen.

Omschrijving 

Op de grens tussen Brussel en Elsene is het iconische gebouw gelegen aan de Louizalaan 194, de Lesbroussartstraat en de Paul Spaakstraat  met Residentie Le Bailli in zijn glorie herrezen. Als een nieuwe landmark aan de prestigieuze met groen omzoomde woon- en winkelboulevard Louizalaan biedt Residentie Le Bailli een ideale combinatie van wonen en het ten volle genieten van alle aspecten die Brussel biedt.
Naast zijn woonfunctie biedt dit project in zijn onmiddellijke omgeving ook talrijke mogelijkheden voor shopping, zowel mode, design als convenience goods.
Gastronomie, gezellige terrassen en leuke markten bevinden zich op een boogscheut. Het Flageyplein, Châtelain en de Jourdanstraat zijn slechts enkele van de vele trekpleisters.
Het historische centrum van Brussel, talrijke culturele attracties en menige manifestatie zorgen voor bijkomende ontspanningsmogelijkheden.
Voor sporten, rusten en ontspannen in het groen zijn er diverse parken (zoals de Vijvers van Elsene, het Tenboschpark, de tuinen van de Terkamerenabdij en de Tuin van de Koning (de zogenaamde Jardin du Roi)) en pleinen in de onmiddellijke nabijheid.
Dankzij de ligging op een belangrijk knooppunt van openbaar vervoer ligt gans Brussel en zijn periferie binnen handbereik.

Situering

Op de grens tussen Brussel en Elsene aan de prestigieuze met groen omzoomde woon- en winkelboulevard Louizalaan. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich talrijke mogelijkheden voor shopping, gastronomie, gezellige terrassen, het Flageyplein, Châtelain en de Vijvers van Elsene. Gelegen op een belangrijk knooppunt van openbaar vervoer.

Louisa laan - Go invest
Louisa laan - Go invest
Louisa laan - Go invest
Plannen

© All Rights reserved to GOPLUS NV

info@goplus.be