Halle – Jean Jacminstraat 32/chicorei-erf 15 & 30

TERRAZZA Family Houses : Een nieuwbouw family houses project met 3 half-open woningen met 3 slaapkamers en tuin, gelegen langsheen een nieuw park en plein.

Omschrijving 

Het Urban Villa Project Terrazza verenigt het beste van twee werelden in een uniek woonconcept. Met Terrazza is het bruisende van een stadscentrum nabij, en is het toch wonen in harmonie met een groene omgeving.
Terrazza Family Houses  bestaat uit 3 family houses van 145 tot 151 m².  Zij maken deel uit van het meer omvattende stadsproject Terrazza waarbij ook 28 urban villa’s van 70 tot 130 m² horen.
De strakke, hedendaagse architectuur weet wonderwel de verbinding te maken tussen de family houses, de urban villa’s en het plein en park.

Elke woning kan genieten van zijn eigen stukje groen, dankzij de mooie tuinen.  Ook de urban villa’s beschikken over uitzonderlijk grote terrassen (van 18 tot meer dan 70 m2) en tuinen voor de gelijkvloerse appartementen.
De architect koos bewust voor lichte gevelmaterialen voor een moderne uitstraling van het geheel.

 

Situering

Terrazza bevindt zich in de Jean Jacminstraat op korte loopafstand van het historische centrum van Halle met openbaar vervoer en scholen nabij. Het project is daarenboven gelegen aan een nieuw park en buurtplein, Koffie-erf, dat werd aangelegd door Goplus.

Plannen - WONINGEN

© All Rights reserved to GOPLUS NV

info@goplus.be