Nieuws

<span>15/02/2018</span>Gent, Oude Schaapmarkt : GESTART !

15/02/2018Gent, Oude Schaapmarkt : GESTART !

Het project "Residentie Lucus" te Gent, Oude Schaapmark is aanvang januari van start gegaan. De voormalige rechtbank maakt plaats voor 33 appartementen.
Lees meer...

15/11/2017Turnhout-Grimstedepark-Bouwaanvraag

Goplus lanceert de bouwaanvraag voor zijn parkproject Grimstedepark te Turnhout.
60 appartementen omgeven door een park en met bijhorende ondergrondse parkeergarage zullen worden ontwikkeld. Eén- , twee en drieslaapkamer (dak)appartementen die allen beschikken over ruime terrassen kijken uit op een groene omgeving. Ruime fietsenbergingen en een systeem van autodelen beogen ook een groene mobiliteit.
Betaalbaar wonen in het groen zal weldra in Turnhout voor iedereen mogelijk zijn.
Lees meer...

28/06/2017Gent : Oude Schaapmarkt-Bouwvergunning.

De Stad Gent leverde een bouwvergunning af aan Goplus voor de herontiwkkeling van de site waar zich de vroegere rechtbank van koophandel bevond.
Op een ideale centrumlokatie zal Goplus Residentie LUCUS ontwikkelen, bestaande uit 33 appartementen met een bijhorend garagecomplex.
Met de bouw zal in het najaar worden aangevangen.
Lees meer...
<span>28/06/2017</span>Gent : Oude Schaapmarkt-Bouwvergunning.

08/01/2017Antwerpen : Aankoop kantoorgebouw aan de Van Meterenkaai.

Goplus finaliseerde de acquisitie van een kantoorgebouw met 10 bouwlagen langsheen de Scheldekaai pal in het centrum van Antwerpen. De site zal herontwikkeld worden.
Lees meer...

31/08/2016Brussel : Uitbreiding project Louizalaan.

Op de hoek van de Louizalaan en de Lesbroussartstraat kocht Goplus een kantoorgebouw ter herontwikkeling naar een residentieel complex. Dit project werd recent uitgebreid bij wijze van de aankoop van een aanpalend gebouw in de Paul Spaakstraat. Het bijkomende gebouw zal worden afgebroken en met een nieuwbouwconstructie een uitbreiding betekenen van het voornoemde renovatieproject.
Lees meer...