Residentieel - Koop | 1000 Brussel - Louizalaan 194

Terug naar overzicht
Op de grens tussen Brussel en Elsene zal het iconische gebouw gelegen aan de Louizalaan 194 met Residentie Hergé in zijn glorie herrijzen.
Als een nieuwe landmark aan de prestigieuze met groen omzoomde woon- en winkelboulevard Louizalaan biedt Residentie Hergé een ideale combinatie van wonen en het ten volle genieten van alle aspecten die Brussel biedt.
Naast zijn woonfunctie biedt dit project in zijn onmiddellijke omgeving ook talrijke mogelijkheden voor shopping, zowel mode, design als convenience goods.
Gastronomie, gezellige terrassen en leuke markten bevinden zich op een boogscheut. Het Flageyplein, Châtelain en de Jourdanstraat zijn slechts enkele van de vele trekpleisters.
Het historische centrum van Brussel, talrijke cultuele attracties en menige manifestatie zorgen voor bijkomende ontspanningsmogelijkheden.
Voor sporten, rusten en ontspannen in het groen zijn er diverse parken (zoals de Vijvers van Elsene, het Tenboschpark, de tuinen van de Terkamerenabdij en de Tuin van de Koning (de zogenaamde Jardin du Roi) en pleinen in de onmiddellijke nabijheid.
Dankzij de ligging op een belangrijk knooppunt van openbaar vervoer ligt gans Brussel en zijn periferie binnen handbereik.
VOOR NOG MEER INFORMATIE : www.le-bailli.com